Koulutus

Veneilyturvallisuutta lisäävä toimintamuoto on myös erilaiset koulutukset ja kurssit. Soisalo-opiston kanssa on vuosittain yhteistyössä järjestetty Suomen Navigaatioliiton (SNL) saaristo-, rannikko- ja avomerilaivurikursseja.

Järjestämme yhteistyössä SPL:n auktorisoiman Happy Sails Purjehduskoulun kanssa käytännön purjehtijakursseja. Niissä opiskellaan ensin asioita teoriassa ja sitten sovelletaan opittua käytännön veneilytilanteisiin.

Myös lapsille on jo useana kesänä järjestetty lasten purjehdustapahtuma, jossa harjoitellaan purjehduksen alkeita optimistijollilla. Seuralla on käytettävissä kuusi optimistijollaa junioritoimintaan, meillä on mahdollisuus järjestetää viikoittaisia optariharjoituksia Viltinrannassa, Harjoituksista voi muodotua koko kesän mittainen viikottainen tapahtuma huipentuen Syysseilauksessa käytävään VPS:n Optarimestaruus kilpailuun.

Tulee mukaan mielekkääseen junioritoimintaan jos tunnet mielenkiintoa asiaan ja sinullla on sopivaa koulutusta esim. nuorison liikunnan ohjaaja/-opettaja koulutusta ja tarvitset käytönnön harjoitusta.